Mw. dr. J. Hommes

mw. dr. J. Hommes

Plastisch Chirurg Annadal Kliniek

Korte beschrijving

Mijn belangstelling voor de plastische chirurgie is vooral het opbouwende en functionele aspect van het werk. Vaak kan de functie verbeteren van de hand of kan de kwaliteit van leven omhoog. Bijvoorbeeld na het verwijderen van huidkanker, is het wel zo prettig als de wond gesloten kan worden en dat het aangezicht de juiste functie en vorm kan behouden. Hand en polsklachten zijn enorm lastig in het dagelijks leven. Gelukkig zijn er voor een heel scala aan problemen een goede behandeling. Na borstkanker is het wel zo fijn om met een herstelde borst door het leven te gaan. Veel vrouwen ervaren daardoor herstel van het “vrouwelijke” gevoel. Er zijn vaak meerdere opties.
Niemand is hetzelfde. En een operatie is best wel spannend. Samen tot de juiste behandeling op maat komen is de manier om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen. Het is dan ook altijd samenwerken, als arts en patiënt, maar ook met de huisarts, verpleegkundigen, (hand)therapeuten en ga zo maar door.

Aandachtsgebieden

  • Reconstructieve (borst) chirurgie
  • Hand/pols chirurgie
  • Dermato oncologische chirurgie

BIG-register

69916397501

Contact

Polikliniek : 043-3877000

Over

Sinds 2020 werk ik als reconstructief, hand en pols chirurg. Mijn opleiding heb ik voltooid in het Maastricht UMC met stages in het Catharina ziekenhuis, Veldhoven medisch centrum en het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Na de opleiding heb ik een fellowship gevolgd naar hand/pols chirurgie in het Zuyderland Medisch centrum. Naast de dagelijkse praktijk vind ik de opleiding tot plastische chirurgie zeer belangrijk om van jonge dokters goede medisch specialisten te laten worden. Ook doe ik onderzoek naar verbeteringen in de huidige behandelingen die wij bieden.

Op dit moment werk ik als plastisch chirurg in het Zuyderland Medisch centrum en de Annadal kliniek te Maastricht.

Opleidingen

Plastisch chirurg (Europese licentie EBOPRAS)
Fellowship hand/pols chirurgie te Zuyderland MC.

 

Deelnames, projecten en nevenfuncties

Secretaris DBIR; het Nederlands Borst Implantaten Register: https://dica.nl/dbir/home

Sluit de enquête